top of page

sön 14 aug.

|

Umeå

Uppbyggande Träning för Häst enl SWUS Föreläsning och Clinic

Med Yvonne Larsson

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Uppbyggande Träning för Häst enl SWUS Föreläsning och Clinic
Uppbyggande Träning för Häst enl SWUS Föreläsning och Clinic

Tid och plats

14 aug. 2022 11:00 – 13:30

Umeå, Sörforsvägen, Umeå, Sverige

Om evenemanget

Denna föreläsning med efterföljande clinic/demo är öppen för alla som är intresserade av att få veta och lära sig mer om det Uppbyggande Träning för häst enligt SWUS. Den teoretiske delen genomförs inomhus och den praktiska delen (demon) utomhus på ridbanan. Ta gärna med något att sitta på vid ridbanan samt kläder efter väder.   

Det kommer att finnas fika att inhandla under dagen, betalas på plats kontant eller via swish :)   

Innehåll: Uppbyggande träning enligt SWUS (Susanne Widners Uppbyggande System) är en träningsfilosofi som bygger på ledorden MÅLSÄTTNING, ANALYS, TRÄNINGSPLAN. Detta system hjälper Dig att skapa de bästa förutsättningarna för att uppnå Dina mål samtidigt som Du aktivt arbetar för att Din häst ska vara frisk, sund och hållbar.  Uppbyggande träning är oavsett disciplin, utbildningsnivå eller ambition ett effektivt komplement till Din övriga ridning/träning med individanpassade övningar för ökad STYRKA, KOORDINATION och KONDITION.  Alla hästar kan delta; unghästar, gamla hästar, hästar i rehabilitering och prehabilitering. Oavsett vilken disciplin eller inriktning man som ryttare/kusk/hästägare har finns det bra övningar som ger mätbara resultat.    

Anmälan: Görs via detta formulär så fort som möjligt. Observera att anmälan är bindande och avgiften återbetalas inte oavsett anledning. Däremot kan platsen säljas/överlåtas till annan person.   Betalning: För att anmälan ska räknas som definitiv måste avgiften betalas i samband med att anmälan skickas in. Avgiften 550 kr betalas via swish 070-3484645   

Bokningsbekräftelse: Kommer via mejl så fort att anmälan och avgift registrerats. Glöm inte att kolla er mejl!   

Kontakta Yvonne Larsson för mer information och upplysningar 070-3484645 eller mejla kontaktsorgarden@telia.com alt yvonnelarsson.nu@telia.com  Besök också gärna www.yvonnelarsson.nu Där finns mer att läsa om Uppbyggande Träning för en hållbar häst.   

Varmt välkomna att anmäla er :) Jag ser fram emot att få träffa er alla!  

MVH Yvonne

Anmälan sker helst via länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe10MnMpKV9UxrKDn7-gJmrhG-8-0Vh_4VbCfBZN06LffMQig/viewform?fbclid=IwAR2OJsH9STHOFZrKEuqUYTn9f4YDd8AcOufQi0kb32aTN93V94O1unMTfQE

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page